divendres, 29 de juny del 2007

ORIGINALITAT AL CANTO!!


Després de moltes queixes i crítiques per no actualitzar-me el blog, i dedicat al senyor Jordi dins de les dates límit, aquí us presento un dels vestits més originals de la nova temporada Mireia estiu 2007. Ni Custo BCN supera això! Els calçots donen per a molt més!!!

3 comentaris:

Jordi ha dit...

Mb Abi!Per fi has pogut trobar un raconet de temps i escriure algo. Ara sigos una mica més constant i ja veuràs com al final es transformarà en un hàbit, que segur que una persona com tu té moltes idees i coses per explicar. Estiré pendent al teu blog i si observo " pasivitat" tornaran les "critiques".... sempre de bon rotllo eh!!!

Les tres papallones ha dit...

Jajaja!Gràcies Jordi, ja em va bé que de tan en tan em facis un toc d'atenció que va la pena tenir aquest raconet actiu ni que sigui perquè vegeu coses de la meva vida i també perr poder-vos recomanar cosetes!!!i súper de bon rotllo!

Norma Pujol Farré ha dit...

Abi, tranquil·la quan lo meu blog està massa dies aturat, Jordi ja me fot lo toque, i això vol dir que m'he d'espavilar i publicar alguna cosa, i la veritat funcione que algú et digui alguna coseta....et posa les piles!