dilluns, 2 de juliol del 2007

Lliga de les Terres de l'Ebre; Llaüt Català




I aquí tornem a ser. Com tots ja debeu saber, ha començat la temporada pel que fa al llaüt català, i com no, Flix es fa sentir allà on va. El passat dissabte 30 de juny, vam anar a l'Ametlla de Mar competint en la lliga de les terres de l'Ebre. Les noies, que aquí ens veieu molt pinxes (jeje), vam fer un temps de 3'01 minuts amb una diferència de 10 segons de les primeres. Això ens va permetre posar-nos en una quarta posició de la qual ens sentim molt orgulloses. Pel que fa als nois, només sé que van quedar en setè lloc, però gens descepcionant ja que van debutar tres remadors nous.




No contentes per no conquerir el pòdium, vam decidir fer-ho amb una barqueta la mar de guapeta, però per això, Norma i jo, vam haver de matar el moscardó d'Albert, que no va parar de dir-ne i fer de les seves. Va ser molt divertit.




Ja hem anat a Banyoles i Blanes, llocs on competim en lliga Catalana, per tan, això és un no parar, entre terres de l'Ebre i lliga catalana... El diumenge que ve, dia 8 de juliol en ens anem a Torredembarra, a fer-nos veure una vegada més. A veure si aquesta vegada, ensenyem una miqueta més les dents. Només hem de ser una mica més constants i fixar una plantilla, com a les empreses, jaja! Per cert, esteu tots convidats a venir a veure'ns. De totes maneres aquí us informaré.