dilluns, 21 de gener del 2008

NO TINC PERDÓ!!

No tinc perdó...vai dir que mantindria el blog actualitzat i l'he tornat a abandonar!!Peró m'he pegat une vacances... Després de tenir unes pràctiques magnífiques al cole he passat els millors nadals des de feia molt q no tenia, per culpa de treballs de recerca, exàmens...
Pues bueno, que la setmana passada va fer justament un mes que no actulitzava i quina excusa millor q el meu cumple per fer-ho? Ara que estic a TGN i amb temps pues actualitzaré més!
Lo dia 16 vai fer 21 anyets, que per llàstima a molts jo si que ho puc dir encara!jeje!
I el dissabte vam anar al mas amb els iaio, perquè ma iaia i jo som del mateix dia, a celebrar-ho amb els parents més pròxims i vam xalar un munt!clar que entre el cava i les exeriències de ma tieta Rosa Mari... tela!


I així va ser com jo vai bufar el 21 i ma iaia el 65!Que ara ja es pot jubilar i treure-li per fi algo a l'estat!



I com no entre broma i broma, jiji jaja, cava per aquí i cava per allà, anavem fent lo burro!I SI...


al fina ens vam menjar el coc que havia fet una amiga de ma iaia!Per St. Antoni jo tmb en vai fer 2 que estaven molt bons eh? Però ja havia fet prou... I no ens podíem encantar perquè...

Perquè a la Presa ens esperaven els amics per celebrar-ho!Que aquell dia tenia festa a l'Escala per celebrar-ho a tope!(Moltes gracies Jefes) Júlia dient que ella si que havie anat a la comunió de Palli...

Palli i Alba escoltant i anar servint que les copes es buidaven i axiò anava per llarg... i evidentment les altres també anaven escoltant i dient la seva.


Clara i Goi més de lo més per acabar passant una nit molt bonica, ni super fiester, ni tranquila, explicant com anirà el carnaval, el viatge de Clara a Tuníssia..
Gràcies a tots per fer-me passar la meva última setmana a Flix lo millor possible, i per tenir un dissabte tan bonic, família, amics...persones que estimo molt!I gràcies per totes les felicitacions a tothom!
Un bexito ben gran i que en puguem celebrar molts més tots junts!



















1 comentari:

Anònim ha dit...

Ja tens raó ja, no tens perdó. Un any casi sense actualitzar lo blog jeje. És normal, no tens temps de res més.
Per cert mho vai passar molt bé lo dia del teu cumple, a snt antoni, lo dissabte al mas i a la pressa i... Joder, sempre m' ho paso bé!