dimecres, 26 de setembre del 2007

REALITAT O FICCIÓ?











De que us penseu que se forren els cirujans plàstics, o les grans marques de roba? De publicitat retocada com per exemple, la primera foto...i és que la perfecció no existeix. Estic totalment d'acord que hi ha models súper guapes i que realment tenen cossos espectaculars, però hem de ser realistes. Tots tenim poros a la pell perquè aquesta respiri, perquè els hem de tapar en una foto fent que aquesta sigui completament llisa? I els pelets rossets que ens cobreixen el cos? Perquè els hem de treure també? Perquè pujar la boca, les celles, els ulls..? Perquè ha de ser tot tan fals? Qui es guapa és guapa, perquè volem fer-ho tot tan llis i perfecte si realment no hi ha ningú així?

Jo no ho sé, sol sé que gràcies a Déu o a qui sigui em funciona bé el cap i em comformo amb la boleta que tinc per panxa, o amb les ulleres que em marquen els ulls, amb els pits petits i no massa rodons, amb el cul tou i les caderes amples...i què? M'agrado com sóc i crec que no sóc fea ni desagradable a la vista per tenir el que totes, una mica més o menys tenim. De veritat creieu amb la perfecció? O és que ens hi han fet creure? Per què estan de moda les primes, si abans com més pleneta més atractiva eres?

Aquí us deixo esta pregunta per a que reflexioneu i esta segona i tercera foto per les anorexiques, perquè un dia els hi van menjar el cap, aconseguint que ara tinguin un greu problema de salut!Espero que un dia puguem recordar l'anorexia com una malaltia que es patia a finals del selge XX principis del XXI i que es va extingir per posar-nos tots en contra d'aquestes falses correcions de la bellesa natural del nostre cos!


La segona és una campanya publicitària d'una marca Italiana, que ha decidit sensibilitzar el país per la gravetat del problema. I crec que ha aconseguit molt més que això, perquè si ha sortit a El Club de TV3 segur que ja ha pegat la volta al món. Llàstima que no hi ha massa a fer fins que tots junt algun dia fem pinya.

2 comentaris:

_HeLeNa_ ha dit...

Clar que sí!
Cadascú com és. I tu ben bona ke estas! :) jaja
Ale guapi, besitos contaminats de cituat :D muuuuuuaaaaas

Molly ha dit...

Ets una xica guapíssima... tens un somriure preciós i que transmet amabilitat i confiança, sobretot darrera la barra de l'escala!

els teus ulls i el color de la teva pell són maquíssims...


Hem de potenciar lo millor que tenim... i sentir-nos bé, tan sols així ens veiem bé i els demés ens veuen bé...