dissabte, 22 de setembre del 2007

SI SI SI; ANEM A ALACANT!


Sí, sí i sí!El proper cap de setmana, les seniors del llaüt català ens en anem al campeonat d'Espanya que se celebrarà a Alacant, el dissabte i el diumenge. Tot això no és gràcies a la nostra 3a merescuda posició a la lliga catalana, sinó a que els nostres veïns de Torredembarra ens deixen el seu llaüt meditarrini, ja que per aquesta competició el llaüt català no és vàlid.
Vull aprofitar l'ocasió per donar les gràcies a tot l'equip, perquè tot i alguns mal entesos a l'hora de repassar l'assistència i una mica en part també a la mala organització, ens en hem sortit i molt bé. I que més voleu?Som un equipàs de quanyadores! Gemma, Judith, Núria, Raquel, Raquel, Marta, Olga, Norma, Marta Puerta...i especial agraïment a Lorena i a Elena que ens han salvat el cul, alguna més d'una vegada!A totes gràcies, per regalar-me una temporada més de llaüt, d'esforç, de victòria i també mals moments d'injústicia, d'estones al sol, de dinar per les voreres, o fonten-mos los cuartos, de matinades i rialles...GRÀCIES A TOTES!
I a tots aquells que ens han recolzat i ens han guiat; Joan Carles, Rius, Cases, Sànchez...i una llista infinta de noms que no acabaria mai. També enhorabona a les nenes que han estat les autèntiques campiones. Ens han fet riure amb les seves cançons, patir amb les seves males topades...i com no també felicitar als nois, perquè no és més important pujar al pòdium sinó aguantar el bon humor i tirar endavant, encara que no hagi estat una bona temporada per valtres!

Bueno, que semble que me retira o algo en este discurs, però de veritat GRÀCIES A TOTS!
Aprofito que estic a l'aigua per dir que també estic contenta de formar part de l'equip que tenim a la nostra puntona Boira. Perquè no he dit res en tot l'estiu, però tot i que no hem començat amb b0n peu, estic segura que donarem guerra!Un petò per tots!

3 comentaris:

Laia ha dit...

Moltes felicitats!
Us ho mereixeu!
Me n'alegro tant... jo no se si podré venir a animar-vos perquè igual no posen bus, però sigui com sigui us animaré fins al final!
Si no mos veiem, BONA SORT!
M'ha encantat lo teu escrit!
BYE
Laia

Norma Pujol Farré ha dit...

Filla.....què vols que plora ara?
Ja me començe a caure la llagrimeta, que ja saps com sóc!

Bueno la veritat és que jo aquest any, a causa de treballar, potser no he pogut estar a tots els llocs on haguessa volgut...però la veritat és que aquest any, hem tingut una tercera posició a la lliga catalana ben "remada" i n'estic orgullosa de tot l'equip!

A veure com va per Alacant!

Norma Pujol Farré ha dit...

Semblo un disco...