dimarts, 18 de setembre del 2007

WEEKENDDANCE!







Este dissabte vam anar al weekenddance unes 30 persones de Flix. La veritat és que Alba, Clara i jo no ens imaginavem que seria per tant. Venien els dos Marcs, Cristina Garcia, Meri Dj, Tof, Raquel, Cuqui...no sé, sabíem que anava gent però no tanta!I vam estar fent pinya a l'escenari principal des de que els Soulwax (2manydjs amb grup) van començar amb força i dixan-mos en la boca oberta, continuant amb Vitalic i acabant amb els mestres que he comentat abans.
Qui no sabíem que vindria ere la Canya, del Cor de la Ciutat, la novia del net del Benjumea!Ens vam apropar i li vam preguntar si ere ella. Molt amable i simpàtica es va dixar fer una foto!
Va costar molt arrencar perquè el minimal és poc fiester que diguessim, però a partir de les dos de la nit ens van passar les hores volant.
A les 7 del matí els 2manydjs ens feien marxar, i així va ser com vam fer escala a tgn a intentar descansar el cos un ratet. Ens ho vam passar súper bé i ara que hem començat (perquè és el priemr any que es fa) i si la cartellera no ens falla, seguirem este festival.