dimecres, 24 d’octubre del 2007

SUPER OBJETO 2007


No en tenim prou amb ser vícitmes de la moda, de la perfecció... que ara a més a més, ens duguin com a titelles.

L'altre dia, de casualitat fent zapping, hem vaig trobar amb el fastigós programa de "Super modelo 2007" emès pel canal "Cuatro". Pot ser molt bonic que aquestes noies tinguin una oportunitat més fàcil de ser models de passarel·la, igual que els d'operación triunfo, faltaria menys. Però de veritat creieu que és necessari dir a una persona que és estupida perquè somriu quan no ha de somriure? Perquè li estan fent una foto. O que diguin que sembla que xafi merda quan desfile? Ho trobeu normal? No semblen ja prou estupides les pobres que encara els hi han de criticar tot, sense deixar-los-hi una oportunitat de demostrar la seva creativitat, donar idees, exposar els seus gustos... no creieu que ja som prou titelles que encara hem de permetre que facin un programa d'aquest tipus?

La veritat ho trobo patètic i a més, els que porten l'academia són uns maltractadors psicològics, les pobres noies hi posen il·lusió (que encara no entenc perquè , però intento ser tolerant amb els gustos) i encara les esbronquen perquè s'han estat fins les 3 de la matinada xerrant amb una companya...però si fa segles que no surten de farra, que passe algo si es queden afoniques de tan xerrar? En algun moment del dia s'haurà de desfogar. Si passa son és el seu problema...a que no fa mala cara!Pues calla!

Aquest programa em treu de pollaguera, mira si és fort que supera el negociador (aquell que tu veus el que poden guanyar els concusants i van canvaint les cartes sense saber que els passa per les mans). Quina porqueria de tele!