dimarts, 2 d’octubre del 2007

VUITENES AMB ORGULL

L'embarcació de Torredembarra amb la nostra tripulació

Norma i Olga al trenent que ens portava al camp de regates


CAMP DE REGATES


Judith i Palli posant per la camàra al super hotel luxós


Bé, després de descansar el que em toca passo el parte amb una mica de retràs. Este cap de setmana, com ja sabeu, vam anar amb el club nàutic Flix a Alacant, al tercer campionat de rem d'Espanya. El campionat durava dos dies; dissabte i diumenge. El dissabte pel matí es feien curses de totes les categories; veterans, seniors... de 4 embarcacions cada cursa. D'estes curses passaven a la final de diumenge directament les primeres embarcacions de cad cursa. En aquest cas vam quedar terceres, però amb el millor temps de tota la competició.

Tot i no classificar-nos al matí, a la tarde hi havia una segona oportuntat; la repesc. En aquesta es seguia la mateixa norma, qui quedava primer passava a la final del diumenge. Els nervis estaven a flor de pell perquè o bé acabava aquí el nostre campionat i per tant, Alacant se n'enterava de com anem de festa les del llaüt, o bé ens esperava un matí encara més dur a l'endemà però amb opcions de fer un bon paper.

La qüetió és que vam quedar primeres de la nostra mànega amb força diferència, tot i que havíem empitjorat el temps. Ens vam posar més contentes, fins i tot ens vam emocionar! Passavem a les semifinals!! L'endemà pues, a les 9 i mitja del matí a remar. Hi havie dos semifinals, les dos primeres de cada passaven a la final A i les dos darreres de cada a la final B. I la sort no va estar de cara a nosaltres perquè ens va tocar remar amb embarcaciosn que havies estat campiones d'Espanya altres anys i vam quedar últimes. Vam decidir reservar les forces en veure que ja no quedavem entre les 2 primeres i ens vam deixar anar. Però bé, encara podíem fer un bon paper. I així va ser com vam remar a la final B amb les embarcacions de Sta. Cristina, Empuriabrava (catalanes totes dues) i Bote, de per allí baix. Ho vam donar tot, vam remar super bé, vam anar igualades amb Empuriabrava tota la cursa i al final per un segon ens vam haver de conformar amb el 8è lloc. Primer gran decepció, perquè podiem haver guanyat un lloc, però analitzant-ho, darrere nostre van 5 embarcacions més. Hem anat al campionat, que ja és un gran què, encara que amb barca de prèstec, i que més voleu! Vam fer suar a moltes embarcacionsal campionat d'Espanya, que no tohom ho pot dir! Estic orgullosa i satisfeta, perquè em aguantat el tipo fins al final i amb 4 curses de 1400 metres cadascuna!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

abiiiii, que surto super, super fatal a esta fotooo, te pelareeee



NORMA

Les tres papallones ha dit...

Au passa!!!!!!!!!!!MUA!La que es guapa es guapa i punto